Pravila privatnosti

“Pravila privatnosti za Titan Billiards, Food, Fun d.o.o.

Na web stranici Rooftop 215, dostupnoj na https://rooftop215.com/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o Pravilima privatnosti sadrži vrste informacija koje se prikupljaju i bilježe putem Rooftop 215 i kako ih koristimo. Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte. Ova Pravila privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice u vezi s informacijama koje dijele i/ili prikupljaju na Rooftop 215. Ova politika ne vrijedi za informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Suglasnost

Korištenjem naše web stranice, pristajete na naša Pravila privatnosti i slažete se s njihovim uvjetima.
Informacije koje prikupljamo
Osobne informacije koje se od vas traže i razlozi zbog kojih ih tražimo bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo te informacije.
Ako nas izravno kontaktirate, možemo primiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, e-adresa, broj telefona, sadržaj poruke i/ili prilozi koje nam možete poslati, kao i bilo koje druge informacije koje odlučite pružiti.
Kada se registrirate za korisnički račun, možemo zatražiti vaše kontaktne informacije, uključujući podatke poput imena, naziva tvrtke, adrese, e-adrese i telefonskog broja.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:
• Omogućavanje, održavanje i vođenje naše web stranice
• Poboljšavanje, personalizaciju i proširenje naše web stranice
• Razumijevanje i analiziranje načina na koji koristite našu web stranicu
• Razvijanje novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
• Komuniciranje s vama, izravno ili putem naših partnera, uključujući pružanje korisničke podrške, dostavljanje ažuriranja i drugih informacija vezanih za web stranicu, te u marketinške i promotivne svrhe
• Slanje e-pošte
• Otkrivanje i sprječavanje prijevara

Zapisi o zapisima

Rooftop 215 prati standardnu proceduru korištenja zapisa o zapisima. Ove datoteke prate posjetitelje kada posjećuju web stranice. Svi pružatelji usluga hostiranja to rade, a dio su analitike usluga hostiranja. Informacije prikupljene putem zapisa o zapisima uključuju internet protokolne (IP) adrese, vrste preglednika, davatelja usluga internetskog pristupa (ISP), vremenski žig i datum, odlazne/ulazne stranice i možda broj klikova. Te informacije nisu povezane s bilo kojim informacijama koje su osobno prepoznatljive. Svrha tih informacija je analiziranje trendova, upravljanje web stranicom, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web znakovi

Kao i svaka druga web stranica, Rooftop 215 koristi “kolačiće”. Ovi kolačići koriste se za pohranu informacija, uključujući preferencije posjetitelja, te stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili koje je posjetitelj posjetio. Informacije se koriste kako bi se optimiziralo iskustvo korisnika prilagodbom sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Pravila o privatnosti oglašivačkih partnera

Možete se posavjetovati s ovim popisom kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera na Rooftop 215.
Oglašivački poslužitelji trećih strana ili oglašivačke mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili web znakova koje koriste u svojim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Rooftop 215, a koje se izravno šalju korisnicima preglednika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te tehnologije koriste se za mjerenje učinkovitosti njihovih kampanja oglašavanja i/ili personalizaciju sadržaja oglašavanja koje vidite na web stranicama koje posjetite. Imajte na umu da Rooftop 215 nema pristup ni kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti tvrtke Rooftop 215 ne primjenjuju se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vas savjetujemo da proučite odgovarajuća Pravila o privatnosti tih oglašivačkih poslužitelja trećih strana za više detaljnih informacija. To može uključivati njihove prakse i upute o tome kako isključiti određene opcije.
Možete odabrati onemogućavanje kolačića putem opcija u vašem pregledniku. Za detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, posjetite web stranice tih preglednika.

Prava o privatnosti prema CCPA (Ne prodajte moje osobne informacije)

Prema CCPA, među ostalim pravima, potrošači iz Kalifornije imaju pravo:
Zatražiti od tvrtke koja prikuplja osobne podatke potrošača otkrivanje kategorija i posebnih komada osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima.
Zatražiti od tvrtke da izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.
Zatražiti od tvrtke koja prodaje osobne podatke potrošača da ne prodaje osobne podatke potrošača.
Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana vremena da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Prava o zaštiti podataka prema GDPR-u

Želimo osigurati da ste potpuno svjesni svih svojih prava zaštite podataka. Svaki korisnik ima sljedeća prava:
Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije svojih osobnih podataka. Za tu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.
Pravo na ispravak – Imate pravo zatražiti da ispravimo sve informacije za koje vjerujete da su netočne. Imate također pravo zatražiti da dovršimo informacije za koje vjerujete da su nepotpune.
Pravo na brisanje – Imate pravo zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.
Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo zatražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zatražiti da prenesemo podatke koje smo prikupili na drugu organizaciju ili izravno vama, pod određenim uvjetima.
Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana vremena da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o djeci

Još jedan dio našeg prioriteta je zaštita djece prilikom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i vode njihove online aktivnosti. Rooftop 215 ne namjerava namjerno prikupljati bilo koje osobne identifikacijske informacije od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete pružilo ovakve informacije na našoj web stranici, snažno vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da promptno uklonimo takve informacije iz naših zapisa.

Promjene ovih Pravila privatnosti

Možemo povremeno ažurirati naša Pravila privatnosti. Stoga vam savjetujemo da povremeno pregledate ovu stranicu zbog eventualnih promjena. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici. Ove promjene stupaju na snagu odmah, nakon što su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o našim Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.”